We zijn vergiftigd

We worden vergiftigd door een president die er meer aan gelegen is ons land in een oorlog te storten dan de kaart van verzoening te spelen in het Russisch-Oekraïense conflict.(1)

We worden vergiftigd door een recordtekort en staatsschuld, door toenemende onzekerheid en ellende, terwijl de heersende kaste haar zakken blijft vullen. De grote bazen van de CAC 40 blijven elk jaar 200 miljard aan fiscale giften ontvangen. — Overheidssubsidies, belastingkredieten en belastingvrijstellingen -.(2)

We worden vergiftigd door corrupte politici die niet zullen aftreden en waarschijnlijk nooit naar behoren zullen worden berecht. Of het nu gaat om Alexis Kohler, secretaris-generaal van het Élysée-paleis, tegen wie een onderzoek loopt wegens « illegale belangenvermenging », Eric Dupond-Moretti, minister van Justitie, eveneens beschuldigd van « illegale belangenvermenging », of Édouard Philippe, die binnenkort op 24 oktober 2022 voor het Hof van Justitie van de Republiek zal worden gedaagd, is er nog een integere politicus in ons land?

We worden vergiftigd door de « Groene Khmers », die voorstander zijn van windturbines die niet alleen weinig energie produceren, maar waarvan de wieken, staanders en batterijen niet recycleerbaar zijn. Als alle windmolenparken die Frankrijk ontsieren klaar zijn, zullen windmolens slechts 13% van onze elektriciteitsbehoefte produceren. Miljarden euro’s voor niets geïnvesteerd, maar niet voor iedereen verloren. Welkom in de sombere wereld van de hebzucht.(3)

We worden vergiftigd door anaerobe vergistingsinstallaties die gas en elektriciteit moeten produceren. Behalve dat de productie van dit gas uit dierlijke uitwerpselen en plantenafval 90% afval oplevert. Dit afval, « digestaat » genoemd, wordt over de velden verspreid en vernietigt de regenwormen die essentieel zijn voor het voortbestaan van de landbouwgrond. Geur, lawaai en grondwaterverontreiniging, om er maar een paar te noemen. Er zijn al 1.075 methaniseringsinstallaties in Frankrijk die, let wel, 0,6% van de elektriciteit en 0,5% van het aardgas produceren. Het is als een droom.(4)

We worden vergiftigd door de mainstream media. Al enkele dagen verschijnt het elektriciteitsweer:

- Eco Watt Red, zet alles uit en trek coltruien aan.

- Eco Watt Orange, afwisselend een trui en een onderbroek,

- Eco Watt Vert, consumeer, maar met mate.

De Linky-meter sluit uw elektriciteit op afstand af. Lach, je zult bevriezen. De centrale van Fessenheim is onder valse voorwendselen gesloten, omdat alles binnen werkt. Nog een stap naar de door onze machthebbers gewenste slavernij.

We worden elke dag vergiftigd door chemisch voedsel, waar kleurstoffen, witte suikers, goedkope oliën, antibiotica, hormonen, pesticiden en fungiciden hoogtij vieren. Grote voedselbedrijven zijn alleen geïnteresseerd in het maken van winst ten koste van uw gezondheid en die van uw huisdieren. Kijk eens naar de samenstelling van honden- en kattenvoer. Opwekkend. Een voorbeeld: katten zijn carnivoren, maar hun brokken bevatten groenten, vezels en dierlijke bijproducten zoals hoorns en hoeven die zijn verpulverd.

We worden vergiftigd door een corrupte allopathische geneeskunde waarin een grote meerderheid van de beoefenaars de eed van Hippocrates is vergeten. Denk eraan: « Ben je ziek? Heb je koorts? Blijf thuis. Neem wat Doliprane en als je stikt, bel 15″. Aan de andere kant, laat je inenten met vloeistoffen die frauduleus vaccins worden genoemd en nog steeds in fase 3 klinische proeven zitten. (5)

We worden vergiftigd door Oekraïense kippen die Frankrijk binnenstromen. Yuriy Kiousuk, een Oekraïense oligarch en specialist in junkfood, exporteert sinds 2022 zijn met hormonen behandelde kippen naar de EU en Frankrijk. Omdat hij Oekraïner is — en Oekraïne moet worden gesteund — heeft de Europese Commissie besloten zijn productie toe te laten zonder tarieven of controle op de naleving van de fytosanitaire voorschriften van de EU. Het is bekend dat vogelgriep niet bestaat in Oekraïne… Hallo, hallo, Franse boeren? Het is tijd om wakker te worden!(6)

We worden vergiftigd door een steeds lakser en ordelijker rechtssysteem. Media artikel 442 : « Olivier Bailly, voormalig eerste vice-president van de rechtbank van Dijon en kinderrechter van 2003 tot 2008, had op libertaire websites voorgesteld om tussen oktober 2019 en juni 2020 zijn 12-jarige dochter te verkrachten. Veroordeeld op 11 maart 2022 tot twee jaar gevangenisstraf, waarvan één jaar vast, is hij op 28 juli 2021 van de magistratuur geschrapt, maar tegen deze beslissing is beroep ingesteld bij de Raad van State. Zijn straf werd in hoger beroep verlaagd op 29 september 2022. De rechtbank achtte hem schuldig aan « het aanzetten tot corruptie van een minderjarige zonder effect », maar sprak hem vrij van « het aanzetten tot verkrachting en aanranding van een minderjarige zonder effect », waardoor zijn straf werd verminderd tot twee jaar voorwaardelijk. De rechters waren mild voor een van hun eigen mensen, aangezien artikel 227–2 van het Wetboek van Strafrecht bepaalt dat « De daad van het aanmoedigen of proberen aan te moedigen van de corruptie van een minderjarige wordt bestraft met vijf jaar gevangenisstraf en een boete van 75.000 euro.(7)

We worden vergiftigd door talloze leiders van de republiek. Vire, hoofdstad van de Andouille, maar dan letterlijk en figuurlijk. Want als je stikt, ga je naar de eerste hulp van zijn ziekenhuis. En dan riskeer je te sterven van de kou. Een van zijn kamers bleek inderdaad 15°C te zijn. De directie weigert de verwarming aan te zetten sinds de schokkende uitspraken van de regeringskliek over het dragen van coltruien. Gedwee, hebzuchtig en dom, dat is het credo van een flink aantal kleine leiders, die zich meer zorgen maken over de grootte van hun bankrekening dan over het welzijn van hun medemens. Wat doen de verzorgers en vakbonden in dit ziekenhuis behalve het aan de kaak stellen van « slechte arbeidsomstandigheden »? Niets.(8)

We worden vergiftigd door een altijd aanwezige covidistische dictatuur. In een recent artikel in 20 minutes van 21 september 2022 staat dat tussen 12 en 18 september 2022 1.132.300 PCR- en antigeentests zijn gevalideerd, wat neerkomt op maar liefst 56.615.000 euro in de zakken van de testfabrikanten. Te sterk!

Jean Lassalle, voormalig parlementslid, kondigt in een video die viraal is gegaan de kleur aan: « Nu wordt alles in het werk gesteld om alle fundamenten van onze beschavingen te saboteren en te vernietigen. En dan deze vaccins, ik kreeg niet de Covid, ik kreeg het Johnson vaccin dat me bijna doodde, dat mijn hart misvormde, ik had 4 operaties sinds 3 januari van dit jaar. « De kers op de taart is dat het staatshoofd, de ministers en de meeste parlementsleden niet zijn ingeënt. Bekijk zijn korte video(9)

We worden vergiftigd door wetteloosheid als gevolg van laksheid bij politie, justitie en overheid. Volgens Alain Chouet ¨(10), voormalig hoofd van de crisisinlichtingendienst van het DGSE, zijn er maar liefst 1514 wetteloze wijken, verspreid over 859 gemeenten en met 4 miljoen inwoners. Deze wijken worden zelf beheerd. De politie, veiligheidstroepen, reddingsdiensten, medische en sociale diensten komen nooit binnen. Frankrijk, een rechtsstaat? Echt?

Wij zijn een minderheid die nee zegt. Sluit je aan bij het verzet en de burgerlijke ongehoorzaamheid. Tenzij je credo is om langzaam te sterven, geatomiseerd en vergiftigd, heb je de macht om nee te zeggen. Laten we uit de EU stappen, laten we ons ontdoen van het juk van Brussel, dat ondergeschikt is aan de VS, laten we onze soevereiniteit terugnemen en ons land weer op orde brengen.

Claude Janvier

Schrijver, essayist. https://www.is-edition.com/

Notes et références
  1. Imposture et Trahison. Jean-Michel Vernochet. Edition Dualpha
  2. « Le virus et le président ». Jean-Loup Izambert et Claude Janvier. IS Edition
  3. Eoliennes. Un scandale d’état. Alban d’Arguin. Collection Pourquoi ? Synthèse
  4. Méthanisation. La nouvelle escroquerie écologiste. Bernard Germain. Collection Pourquoi ? Synthèse
  5. https://www.is-edition.com/actualites/parution-de-covid-19-le-bilan-en-40-questions-de-jean-loup-izambert-et-claude-janvier/
  6. https://www.youtube.com/watch?v=UVdvV9ugKxI
  7. https://lemediaen442.fr/le-magistrat-qui-proposait-sur-internet-de-violer-sa-fille-de-12-ans-a-eu-sa-peine-allegee-en-appel/
  8. https://www.ouest-france.fr/normandie/vire-normandie-14500/hopital-de-vire-la-direction-refuse-d-allumer-le-chauffage-on-a-releve-150c-dans-une-chambre-017830ec-4490–11ed-921f-8a68cbe64445
  9. https://ntdtv.fr/jean-lassalle-tout-est-fait-pour-detruire-notre-civilisation/
  10. Sept pas vers l’enfer, Flammarion, 2022.
 

Espace membre

Leden