Van de 8 Covid-patiënten op de ICU, zijn er 7 gevaccineerd

In het ziekenhuis van Haguenau, in de buurt van Straatsburg, in de Elzas, zijn 7 van de 8 patiënten op de intensive care gevaccineerd. We belden het ziekenhuis, die dit bevestigde. Dit is hoe vaccinatie ziekte creëert, verzadiging van ziekenhuizen, het specieuze argument van de media-politieke wereld om de 3e dosis te geven, die zal worden gevolgd door de 4e, 5e, 6e, enz. En de hele totalitaire wereld die ze opzetten, wat eigenlijk de enige reden voor hun hele show is. 

Er circuleren twee notities op het internet die van ziekenhuizen afkomstig lijken te zijn. Kairos heeft een onderzoek ingesteld en kan met zekerheid bevestigen dat één van deze nota’s (die betreffende het ziekenhuis van Haguenau) op waarheid berust en daadwerkelijk intern is verspreid. Wij hebben dit rechtstreeks bevestigd gekregen van de juridische afdeling van het ziekenhuis.

Het Centre Hospitalier Hubert Henry (genoemd naar een beroemde vervalser van documenten in de Dreyfus-affaire), bestaat echter niet(1).

Het is interessant te ontdekken dat naast een 100% ware noot, een andere totaal valse noot wordt uitgezonden. Willen we de vis overstemmen en de twee noten vals laten lijken, als « samenzweringen »?

De verantwoordelijke van de juridische dienst van het ziekenhuis van Haguenau heeft bevestigd dat de nota in hun dienst is verspreid en dat de daarin beschreven situatie op 6 december reëel was. Toen wij vroegen waarom er zo weinig gevaccineerd werd (van de 8 Covid-patiënten op de ICU waren er 7 volledig gevaccineerd), verwees de dame ons liever naar een persbericht dat het ziekenhuis zeer binnenkort op zijn website zal plaatsen.

Alles is in orde. 

E.D. (A.P. voor de rubriek)

Espace membre

Leden