Sterke hoofden in gezonde lichamen

Wie had nog maar twee jaar geleden gedacht dat je voor een simpel reukverlies één of twee weken thuis zou moeten blijven? Dat miljoenen mensen over de hele wereld gedwongen zouden worden om te telewerken? 

Vandaag hebben ze het over een gezondheidspas, iets zonder hetwelk het onmogelijk zal zijn vrij te reizen. Vrijheid van meningsuiting, mening, kritisch denken onderdrukt, gelijkgesteld met samenzwering. Vrijheid van vergadering en demonstratie gecriminaliseerd. De vrijheid om voor te schrijven wordt verhinderd voor al die eerlijke artsen die geloven in de preventie van virale infecties door middel van natuurlijke en doeltreffende methoden, zoals regelmatige lichaamsbeweging, stressbeheersing met behulp van beproefde technieken (meditatie, yoga, sofrologie, zelfhypnose, hartcoherentie), een gezonde en evenwichtige voeding, en de inname van vitale voedingssupplementen zoals vitamine D, vitamine C, omega‑3, zink, magnesium en selenium. 

Al deze vrijheden opgeofferd in naam van één enkel parool: wereldwijde vaccinatie. Weten mensen die deze vaccinatie ondergaan, die in werkelijkheid een experimentele genetische manipulatie is, dat er geen weg meer terug is? Dat hun beslissing onherroepelijk is? Want eenmaal in hun cellen, zijn de genetische gevolgen van deze « vaccins » onvoorspelbaar. 

Het aantal ernstige bijwerkingen en zelfs sterfgevallen als gevolg van deze vaccinaties neemt toe. Auto-immuunziekten, chronische en neurodegeneratieve ziekten zullen de zware prijs zijn die voor deze waanzin moet worden betaald. Al deze artsen in de wereld, waarvan velen ervaren zijn, een goede reputatie hebben, in sommige gevallen hoogleraar zijn en talrijke artikelen in vaktijdschriften hebben gepubliceerd, hebben aan de alarmbel getrokken. Amerikaanse reanimatoren en veldartsen hebben voor SARS-CoV‑2 behandelingen vastgesteld die sterk afwijken van de officiële aanbevelingen, die eenvoudigweg neerkomen op afwachten met paracetamol en zuurstof. 

Ivermectine, hydroxychloroquine, azithromycine, vitamine D3, vitamine C, fluvoxamine, melatonine, zink, quercetine, inhalatie van etherische olie, aspirine. Goedkope, veilige behandelingen. Waarom passen niet alle reanimatiecentra, alle ziekenhuizen in de wereld, ze toe? Alleen al het meten van het vitamine D‑gehalte in het bloed, een gemakkelijke en goedkope test, zou veel levens kunnen redden, vooral bij ouderen. In vergelijking met de zogenaamde onderontwikkelde landen die met succes ivermectine, Artemisia annua, zink en vitamine D hebben gebruikt om hun bevolking te helpen, zweert de arrogante, pretentieuze westerse geneeskunde tegenwoordig bij gerandomiseerde, dubbelblinde, collegiaal getoetste studies, waarvan de zwakke punten door andere, zeer ernstige studies aan het licht zijn gebracht. Westerse geneeskunde behandelt studies, geen mensen. Om nog maar te zwijgen over de corruptie van de grote westerse medische tijdschriften, The Lancet , op New England Journal of Medicine, JAMA (Journal of American Medical Association), BMJ (British Medical Journal), die alle gunstig staan tegenover Big Pharma en alle redactieraden hebben geïnfiltreerd, volgens de bekentenissen van voormalige redacteuren van deze tijdschriften. 

De mens is niet langer het middelpunt van de westerse geneeskunde. Het is geld, macht, controle over de mensen. Dit zijn budgetten, bonussen, subsidies. Hebben uitstekend gevulde dozen, evenwichtige financiële overzichten. Dat is alles wat telt vandaag, voor de meeste ziekenhuizen. Deze wereldwijde vaccinatie is, naast de gezondheidsschade die zij op korte, middellange en lange termijn zal veroorzaken, het voorwendsel voor een grootscheepse operatie om al onze vrijheden, die reeds ernstig zijn aangetast door het terrorisme en de opwarming van de aarde, te controleren, te beperken en weldra uit te schakelen. 

Wat verwacht hij dat we doen? Een nieuwe discriminatie, zoals in andere donkere momenten van de menselijke geschiedenis. Er zullen er zijn die gehoorzamen, zich aan alles onderwerpen voor die pas, een beetje meer illusie, toegang tot zonneschijn en all-you-can-eat buffetten in viersterren restaurants, en daarvoor zijn zij bereid hun lichaam en geest te beschadigen. Klaar om ze allemaal in een keer te verliezen of in kleine stapjes. Klaar om hun kinderen over te leveren aan deze dodelijke praktijken, maskers, sociale afstand, vaccins… Er zullen er zijn die zich verzetten, die dit niet wilden. Zij die de echte doelstellingen achter de beloften en leugens begrepen hebben. 

Het gevecht begint en eindigt in het hoofd. Een goed functionerend lichaam is de eerste voorwaarde voor een goed functionerende geest. De wereld zal sterke hoofden in gezonde lichamen nodig hebben. 

Drs. Pascal Sacré, Anesthesist, Intensivist 

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration

Espace membre

Leden