Oproep voor burgerverzet tegen Covid tirannie!

Steeds meer collectieven worden gevormd tegen de vrijheidsberovende maatregelen, de politieke aberraties, het voortdurende bloedbad. Een daarvan is het Carnaval van de Glimlach, dat de strijd wil aanbinden tegen de gezondheidsdictatuur. Geraakt in Frankrijk door wat Kairos en zijn redacteur op de persconferentie deden, namen zij contact met ons op. Het collectief wil weer glimlachen zien, te lang verborgen onder de muilkorven van maskers.

Hoe is jullie collectief tot stand gekomen?

Wij zijn een klein collectief dat hoofdzakelijk bestaat uit drie burgers met zeer verschillende achtergronden, overtuigingen, meningen, afkomst en opleiding (Manon, Faustina en Khaled), maar verenigd voor dezelfde zaak: de strijd tegen deze gezondheidsdictatuur die woedt in Frankrijk, België en de wereld, visueel belichaamd door het verplichte dragen van het masker.

Waarom heb je besloten om deze strijd te leiden?

Sinds een jaar beheerst dit coronavirus ons leven en verwoest daarbij onze vrijheden, sociale banden, lichamelijke en geestelijke gezondheid en onze economie. Het is een terreurbeleid dat in onze democratieën wordt gevoerd, aangewakkerd door repressieve maatregelen en politieke-media-propaganda.

Verschillende economische sectoren storten in, cultuur, logies, horeca, toerisme, sociale diensten gaan ten onder, met als gevolg werkloosheid, armoede, morele en fysieke nood, zelfmoord… Burgers worden ontslagen als ze zich durven uit te spreken of een mening, een vraag durven te uiten. Onze families en vrienden lijden eronder, weten niet meer hoe ze zich moeten gedragen in de maatschappij, met elkaar. Een klimaat van wantrouwen en angst bouwt zich onverbiddelijk op. Conflicten breken uit binnen onze eigen families, wat leidt tot verbaal en fysiek geweld. Het gevaar neemt toe!

De bejaarden zijn opgesloten en zien niemand meer, hebben niet meer het recht menselijke warmte te voelen, die zo vitaal is om hen in leven te houden. De uitstekende documentaire van de heer Eric Gueret, « Vieillir enfermés », die een maand geleden op ARTE werd uitgezonden, illustreert dit zeer goed.

Kinderen worden gescheiden van hun leeftijdsgenoten. Zij hebben geen toegang meer tot sport, recreatie en andere buitenschoolse activiteiten. Zij kunnen niet langer genieten van de glimlach en de veelvuldige gelaatsuitdrukkingen van hun leraren, die zo essentieel zijn voor hun motorische en mentale groei. Psychologen en logopedisten luiden de noodklok!

Maskers en Covid, hoe zie jij het?

Het coronavirus heeft voor het grootste deel griepachtige effecten, met over het algemeen goedaardige gevolgen voor bijna alle mensen. De cijfers spreken inderdaad voor zich: 0,023% van de sterfgevallen erkend Covid 19 op het aantal mensen in de wereld dat in contact komt met dit virus! (bron: statista.com). In het begin van de crisis, zetten we het masker op omdat er Covid 19 was. Nu, aan de andere kant, is er de « Covid 19 » omdat je het masker opzet. Dit is het meest zichtbare teken van de strijd tegen SARS Cov 2. Het is het symbool, het speerpunt en de rechtvaardiging voor bijna alle onderdrukkende maatregelen van onze regeringen: men draagt het masker omdat het virus « gevaarlijk » zou zijn, maar omgekeerd is het virus gevaarlijk omdat men het masker draagt.

Wat zit er achter de Covid?

Dit virus is de visuele voorstelling dat de wereld ziek is! Is het einde van de rechtsstaat en de gezondheidstirannie wetenschappelijk en juridisch gerechtvaardigd? Tot de komst van Covid werden « sanitaire maskers » alleen gebruikt op een aseptische afdeling en voor één doel: het beperken van de verspreiding van bacteriën, die groter zijn dan virussen. Chirurgische maskers zijn nog nooit gebruikt om virussen in de medische omgeving tegen te gaan! Op de verpakking staat dat deze maskers geen bescherming bieden tegen virussen!

Wat is je doel? Hoe bent u van plan actie te ondernemen?

We willen de maskers zo collectief mogelijk naar beneden brengen.  » Tterwijl er het masker zal zijn, zal er de covid 19 zijn! « . We hebben het idee van een ‘Carnaval van de Glimlach’ bedacht. Dit druist in tegen het principe van deze over het algemeen vermomde en gemaskerde partijen. De dag zou samen worden bepaald, collectief. Hoe meer mensen aan deze oproep gehoor willen geven, hoe sterker, mooier en nobeler de actie zal zijn!

Een korte boodschap ter aanmoediging de het grootste aantal mensen die je willen volgen?

Geen enkele tirannie uit het verleden had ooit het lef gehad het ademhalingsprincipe van haar volk aan te tasten en hen de prijs van zuurstof te laten betalen met boetes en gevangenisstraf.

Als het masker valt, valt de hele manipulatie van onze regeringen met hen.

Burgers, internetgebruikers, alarmisten, word wakker! Laten we onze krachten bundelen en samen kiezen voor deze D‑day van de algemene ontmaskering van de bevolking, te beginnen met de symbolische opening van ons carnaval van de glimlach.

Faustina, Khaled, en Manon, voor « Le Carnaval des sourires

Lees hier meer:

https://carnaval-des-sourires.over-blog.com/2021/02/manifeste-pour-un-carnaval-des-sourires.html

https://carnaval-des-sourires.over-blog.com/2021/02/rappel-d-outre-tombe-a-la-resistance-des-francais.html

Espace membre

Leden