Covicratie… welkom in de brave nieuwe wereld

In wat voor wereld leven we? Is dit een nachtmerrie of de logische voortzetting van een neergang waarvan wij de apotheose beleven? Al hun metingen zijn gebaseerd op valse cijfers, gecentraliseerd en daarom moeilijk te verifiëren, onbetwist en onbetwistbaar. Maar Kairos heeft zijn eigen ingangen naar verschillende ziekenhuizen…

Totaal aantal patiënten in UZ Brussel per dag

Bovenstaande foto toont het totaal aantal patiënten per dag in het ziekenhuis in UZ Brussel. Dit aantal omvat het saldo van binnenkomst en vertrek, zodat een patiënt die op een datum X binnenkomt en op een datum Y vertrekt, voor zijn gehele verblijf wordt geteld. Dus we kunnen zien dat in dit ziekenhuis de cijfers stabiel zijn.

Bij Chirec Delta (Brussel), hebben ze statistieken van week tot week. « Het probleem met de cijfers is dat een patiënt met een uitstrijkje + op dag 1 van zijn ziekenhuisopname gedurende zijn hele ziekenhuisopname als covid wordt bestempeld. Dus als hij 2 maanden blijft (zoals soms op intensieve zorgen) zal hij in de statistieken opgenomen worden zelfs als hij niet meer besmettelijk is ».

« De nieuwigheid in het Chirec deze week van 15 maart: PCR testen worden opgevoerd… voorheen werden alleen mensen getest die minstens één nacht moesten blijven. Nu, alle patiënten, zelfs voor ziekenhuisopname één dag of endoscopie… moet getest worden. Het aantal asymptomatische gevallen zal dus uiteraard toenemen, waardoor de statistieken zullen worden opgeblazen en de werklast en de kosten van de zorg zullen toenemen. Kortom, ik zou uren kunnen praten over dit onderwerp, want alles is zo bevooroordeeld en abject ».

Ondertussen stelt de APB (Belgische Farmaceutische Vereniging) voor om GNK-codes te creëren 1 codes om Belgische patiënten met betrekking tot het vaccin te registreren: « aarzeling/dialoog niet mogelijk/weigering… ». Men kan zich afvragen wie er achter dit verzoek om een dossier zit? De APB zelf? FPS gezondheid?

Dossier opgesteld door de Belgische Farmaceutische Vereniging

Hoe ver zullen ze gaan? Hoe ver willen we gaan?

  1. Codification des produits pharmaceutiques et parapharmaceutiques. Voir https://www.apb.be/fr/corp/l‑association-pharmaceutique-belge/decouvrez-nos-services/les-codes-CNK/Pages/Brochure-d’information-sur-les-codes-CNK.aspx

Espace membre

Leden