Children Health Defense komt naar Europa

In de Verenigde Staten is kort voor de covinatiegolf Children Health Defense (CHD) ontstaan, het resultaat van een andere vereniging, het World Mercuri Project, opgericht door ouders van autistische kinderen of slachtoffers van post-vaccinatieschade. Het wordt geleid door Robert Kennedy Jr, zoon van Bob Kennedy en neef van de voormalige president die beiden werden vermoord. Hij is een milieuactivist in hart en nieren, nam het op tegen Monsanto tijdens het DDT-tijdperk in het begin van de jaren zeventig en heeft zijn leven gewijd aan de strijd tegen milieuvervuiling.  » Op een gegeven moment wezen ouders haar erop dat kwik niet alleen in het milieu zit, maar ook in vaccins, en het verband werd gelegd. Toen hij dieper graafde, realiseerde hij zich dat er een wetenschappelijk vacuüm was over de kwestie, dat niets standhield. Hij ontdekte dat er ook aluminium in vaccins zat, zodat het gebied van onderzoek en actie zich uitbreidde « zegt Senta Depuydt, journaliste en CHD’s Europese antenne. Toen Kennedy naar het Europees Parlement kwam om te praten over de grote rechtszaken tegen Monsanto over Roundup, vroeg hij haar zijn tussenpersoon in Europa te zijn, en richtte hij zelfs een Europese tak van de beweging op. Moeten we erop wijzen dat geen enkele media over hem heeft gesproken, vooral niet als hij het over vaccinatie heeft? Het taboe onderwerp? 

Senta was al enige tijd geïnteresseerd in de Global Health Security Agenda (GHSA), zozeer zelfs dat zij vermoedde dat in de loop van 2019 een pandemie zou worden uitgeroepen, gezien een bepaald omgevingsverhaal, strategieën, toespraken, technieken, artikelen, verordeningen die in het Europees Parlement zijn aangenomen en waarin een wereldwijde vaccinatieagenda werd aangekondigd.  » De geschiedenis heeft mijn veronderstellingen bevestigd. De plannen lagen er al sinds 2014. Het begin van de GHSA markeerde dit initiatief om niet alleen de hele wereld te vaccineren, maar overal de wetgeving te veranderen zodat het verplicht kon worden gesteld, zo niet in de wet, dan toch in de praktijk. De enige manier om de grondwettelijke garanties die wij in de meeste zogenaamd democratische landen hadden, terzijde te schuiven, was dus het uitroepen van de noodtoestand. Ik heb geschreven in extensoover dit voor de pandemie .

Van de strijd tegen het vaccin, verbreedde Senta Depuydt de focus: « Ike missie van CHD Europe is een strategische schakel te zijn tussen de verschillende landen van de EU om te informeren wat er gebeurt op de algemene Europese agenda, en ook om in contact te staan met de Verenigde Staten. Er zijn regelmatig ontmoetingen tussen Europese en Amerikaanse wetenschappers, juristen en journalisten. Helaas zijn nog niet alle landen vertegenwoordigd, hoewel het er al veel zijn. Hiervoor reis ik veel om te praten over strategieën die al dan niet hebben gewerkt, over dit of dat soort expertise die al dan niet nuttig kan zijn. Dan om aan gemeenschappelijke zaken te werken. Kennedy zal deze maand een boek over Anthony Fauci uitbrengen, dat in het Frans en andere Europese talen zal worden vertaald. Ik hoop hem binnen te halen. Kennedy, niet Fauci! — voor een minitour door Europa over het thema corruptie(1). Wat met covid gebeurt, kan alleen gebeuren omdat het gebaseerd is op een netwerk, een medische maffia die al minstens 40 jaar bestaat, waarvan 20 jaar in het huidige netwerk. Het is een model dat ontstaan is rond AIDS, waar Fauci al mee bezig was. De wereldwijde immuniseringsagenda als instrument van geopolitieke verovering en controle door de Amerikanen is vier decennia geleden begonnen, vooral in Afrika. Het is dit hele netwerk dat nu de leiding heeft op operationeel niveau in de verschillende Europese landen « .

Aangezien er verschillen in recht en bodem zijn tussen Europa en de Verenigde Staten, was de structurering in België als VZW noodzakelijk om juridische stappen te kunnen ondernemen, ook op Europees niveau, met enkele lopende acties, bijvoorbeeld een nietigverklaring tegen de beslissingen van het Europees Parlement of de ondersteuning van andere advocaten in de EU die beroep aantekenen tegen het anti-covidsvaccin.  » Maar daarvoor moet je leden in Europa hebben, » voegt Senta eraan toe. Wij verstrekken informatie via een specifiek Europese nieuwsbrief waarin ook artikelen uit de VS worden herpubliceerd, om de puzzel van de pandemie in elkaar te zetten. Deze artikelen worden aan de andere kant van de Atlantische Oceaan gepubliceerd in een mediakanaal, De Defender, die enkele miljoenen abonnees heeft en alle onderwerpen behandelt die ertoe doen: de pandemie, vaccinatie, corruptie, surveillance, Big Tech, Big Pharma, Big Brother, enz. Onze nieuwsbrief probeert bekendheid te geven aan acties elders, bijvoorbeeld grote demonstraties in Italië, Frankrijk of Duitsland, petities op Europees niveau of gerechtelijke stappen « . Senta spreekt over de moeilijkheid van het opsporen van infoxen, die volgens haar afkomstig zijn van de diepe staat:  » Telkens wanneer er goede, geverifieerde, indringende informatie is die een verschil kan maken, wordt deze geperverteerd: bronnen worden geëlimineerd, een schandalige krantenkop met een onjuiste interpretatie en verdraaiing van de feiten verschijnt. Dan zal het worden « ontkracht » door de nieuwsagentschappen « .

Hoe ziet zij de toekomst van de vereniging?  » Met een groot vraagteken! De vereniging groeit snel, vooral in de Verenigde Staten, waar het hart van het verzet zich bevindt. In Europa had ik het gevoel dat ik een schip aan het bouwen was midden in een storm. Het is duidelijk dat wij bovenaan de lijst staan van verenigingen die het doelwit zijn van de Diepe Staat. Kennedy kreeg zijn Instagram gecensureerd met 800.000 mensen, we zijn niet veilig. We moeten een federatie creëren, een soort coalitie die onze kleine meningsverschillen overstijgt. Omdat we nog te veel verdeeldheid voelen, terwijl voor ons de macht verenigd is. Ik zou zeggen dat deze ervaring van CHD Europe zou moeten leiden tot federatie per project om met één stem te spreken. Dit kan gebeuren via verenigingen, ook in België, zoals Notre bon droit, dat zeer goed werk verricht, met name op de gezondheidspas. Hun juridische analyses zijn opnieuw gepubliceerd. In Duitsland werkt de advocaat Reiner Fullmich, die op nationaal niveau optreedt, samen met de rechtbank. Maar haar voorlichtingswerk is internationaal. Voorstellen voor de opbouw van de « nieuwe wereld » zullen worden gedaan en de mensen zullen overgaan tot actief verzet. We zullen ertoe gedwongen worden. Er is geen garantie dat CHD over zes maanden nog zal bestaan, omdat wij duidelijk onder vuur liggen, zowel op juridisch als financieel gebied. Wij zijn niet veilig voor een volledige sluiting van de vereniging, waartoe door de Amerikaanse autoriteiten wordt opgeroepen. Maar we zullen vechten « .

Sinds 11 september 2001 leven we onder de institutionalisering van leugens.  » Alle strategieën en technieken die vandaag de dag worden gebruikt om deze vaccinatie tegen coviditeit op te leggen, zijn tot stand gekomen door een systeem van steigerende leugens, en dat is al zo sinds de pokken. De naam van een product veranderen en het opnieuw op de markt brengen, het aantal sterfgevallen als gevolg van de ziekte verhogen, al deze hedendaagse trucs zijn er al vanaf het begin. Farmacovigilantie bestaat alleen om vaccinatie te beschermen. Wanneer iemand wordt ingeënt en veertien dagen later de ziekte oploopt, zegt men dat het vaccin nog niet de tijd heeft gehad om te werken. Dit betekent dat de patiënt al pokken, polio of mazelen had. Het wordt al tientallen jaren gezegd. Dus als ik mensen hoor zeggen dat het uiteindelijk wel zal blijken en dat we met dit alles zullen stoppen, zeg ik hen dat ik dat niet geloof, omdat mensen al twee eeuwen lang ziek worden en sterven, en het enige wat we hebben gedaan is steeds meer vaccineren! Pokken en polio zijn niet uitgeroeid door vaccins. Vandaag is de inentingscampagne een goed afgesteld mechanisme, het is business as usual’. De Kerstman gaat zo ver om te voorspellen  » een hecatomb van vaccindoden vanaf de herfst van 2021 « , eindigend op een meer bemoedigende noot:  » Het is de moeite waard om je te abonneren op The Defender waar de beste wetenschappers werken, grote onderzoeksjournalisten, kortom de top van het verzet dat publiceert .

Interview door Alexandre Penasse, bewerkt door Bernard Legros. 

www.childrenhealthdefense.eu

Notes et références
  1. Robert Kennedy Jr. est venu le 12 novembre à Berne, le 13 à Milan
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Log in.