We willen een debat!

Meer dan 300 mensen voerden het woord om de Belgische premier Alexander De Croo te vragen om een echt debat over covid en het beheer ervan.
Overspoel de netwerken, heel België moet het horen.
De mensen verblinden voor wat er gaande is, hen verdelen door te doen alsof ze verenigd zijn, doen alsof ze naar hen luisteren om de sudderende opstand te doven. Dit zijn de functies van het bestaande systeem.
Zoals gewoonlijk, proberen we de show op te breken. Deze keer hebben we mensen gevraagd zich uit te spreken. En dat deden ze, massaal. In een paar dagen tijd hebben we meer dan 300 video’s van burgers uit heel België ontvangen. We hadden de recensie op meerdere platforms kunnen publiceren en nog honderden andere getuigenissen kunnen verkrijgen. Maar we konden ze niet aan. Eric, onze collega, heeft al enkele dagen gewerkt om deze montage te maken.
Wij weten dat achter de werkelijkheid die zij ons willen doen geloven, ook de « publieke opinie » schuilgaat. Achter de gordijnen, is er iets anders.
Als ze dit echte debat niet organiseren, zullen we het opnieuw doen. Dat hebben we al gedaan: https://odysee.com/@Kairospresse:0/legranddebat:9
Ik dank u allen voor uw inzet!
Ga door! We gaan verder.

Espace membre

Leden