We willen een debat!

Sinds het begin van het Covid-tijdperk is Alexander De Croo van mening dat mijn gesprekspartners niet geloofwaardig zijn, dat de artsen, wetenschappers, verpleegkundigen, advocaten… aan wie ik het woord geef, zijn belangstelling niet verdienen, dat de meerderheid van de mensen het eens is met de maatregelen van de regering, dat het vaccin de enige oplossing is, dat het geen bijwerkingen veroorzaakt, of dat alles in orde is. Wij geloven dat dit niet het geval is en dat veel mensen een echt debat willen. Zeg het hem, om te laten zien dat zijn ‘eenheid’ niet de onze is.

Kunt u een korte video van uzelf maken, met de apparatuur van uw keuze (camera, webcam, telefoon…) waarin u alleen de volgende zin zegt: « Meneer De Croo, ik wil een echte debat! « en dan een tweede zin, na een korte pauze: « We willen een echte debat ». U kunt deze video maken waar u maar wilt, we hebben slechts twee verzoeken: dat de video kort is, minder dan 10 seconden, en dat het geluid goed is (en het beeld indien mogelijk). Dus vragen we je om deze korte video niet op een lawaaierige plaats te maken.

Stuur de video via grosfichiers.com of rechtstreeks naar tt (at) kairospresse.be

Door ons uw video te sturen, geeft u ons toestemming om deze te gebruiken in onze montage. 

Volledige oproep :

Hallo allemaal,

Zoals u weet, blijft Kairos pleiten voor een echt democratisch debat waarin deskundigen met verschillende meningen van gedachten kunnen wisselen. Opnieuw op vrijdag 17 september, tijdens de persconferentie, weigerde de Eerste Minister te antwoorden op mijn legitieme vragen over de neveneffecten van vaccins en de relevantie van een gezondheidspas: de door mij geciteerde vragen zouden niet serieus zijn. Al te lang hebben we alleen recht gehad op het dominante discours van de politieke klasse, dat door de traditionele media wordt doorgegeven. Ondanks onze uitnodiging voor ons « Grote Debat » op 10 juni, waarop nooit een reactie is gekomen van de politici of de wetenschappers die hen omringden, willen wij het nog eens overdoen en een tweede editie organiseren waarbij we eindelijk een echt debat kunnen krijgen. Gezien zijn afsluiting en halsstarrigheid zullen Alexander De Croo en « zijn » deskundigen uiteraard weigeren. Maar de mensen zullen het tenminste kunnen zien, en sommigen zullen hun ogen openen.

Maar dit zal alleen werken met uw deelname!

Daarom willen wij u vragen een kleine taak uit te voeren, iets dat niet meer dan vijf minuten van uw dag in beslag zal nemen, en dat een groot verschil zal maken voor ons project. Kunt u een korte video van uzelf maken, met de apparatuur van uw keuze (camera, webcam, telefoon …) waarin u alleen de volgende zin zegt: « Meneer De Croo, ik wil een echte debat! « en dan een tweede zin, na een korte pauze: « We willen een echte debat ». U kunt deze video maken waar u maar wilt, we hebben slechts twee verzoeken: dat de video kort is, minder dan 10 seconden, en dat het geluid goed is (en het beeld indien mogelijk). Dus vragen we je om deze korte video niet op een lawaaierige plaats te maken.

Ten tweede, als je deze video naar ons zou kunnen sturen  tt (at) kairospresse.be of via grosfichiers.com indien nodig, zouden we zeer dankbaar zijn. We zullen een montage maken met alle video’s.

Hartelijk dank!

Alexandre Penasse en het Kairos team

Stuur de video via grosfichiers.com of rechtstreeks naar tt (at) kairospresse.be
Door ons uw video te sturen, geeft u ons toestemming om deze te gebruiken in het montageproces.
 

Espace membre

Leden