Marc Van Ranst’s goede raad in geval van een pandemie

Het Royal Institute of International Affairs, beter bekend als Chatham House, werd opgericht in 1920 en is een van de invloedrijkste denktanks (pressiegroepen) ter wereld, samen met de Bilderberg Groep en de Trilaterale Commissie. De laatste,  » Kantoren van de Nieuwe Wereld Orde « * (…),  » echte parallelle vergaderstructuren, die het decor vormen voor de jaarlijkse bijeenkomsten van de Wereldbank, het IMF, de WTO, de OESO of de G8 (…), zijn achter de schermen betrokken bij het bepalen van de politieke, economische en militaire agenda « *.

« Een echte instelling ten dienste van multinationals*, dat is waar Marc Van Ranst op 22/01/2019 een lezing zal geven. Deze laatste is sinds 2007 verantwoordelijk voor de planning van een grieppandemie en is verwikkeld in belangenconflicten met multinationale farmaceutische bedrijven. Sinds het begin van het coronavirus maakt hij deel uit van de groepen die de regering adviseren over het beheer van de pandemie, en is hij dus een sleutelfiguur in de beleidsbeslissingen die worden genomen.

De man die sinds maart 2020 alomtegenwoordig is in de media, onthult ons tijdens deze conferentie wat zijn echte « pandemieplan » is en in wiens dienst hij het uitvoert. Niet voor het Belgische volk, dat is zeker, maar wel voor de multinationals en de politici die hen dienen.

* Geoffrey GeuensAlle krachten gecombineerd. Staten, kapitaal en media in een geglobaliseerde wereld.

Espace membre

Leden