Kairos Weekly 9

Deze zomer wordt het Kairos ‘Weekblad’ geschreven, zodat wat we dit voorjaar in woord en beeld hebben gebracht in een nieuw formaat onder uw aandacht wordt gebracht. Omdat we de huidige gebeurtenissen snel vergeten, maar ons herinneren wat geweest is, helpt ons het heden te begrijpen en ons voor te bereiden op de toekomst, en er misschien zelfs aan deel te nemen.

We weten nu, althans voor degenen die nog twijfelden, dat Covid-19 en wat het is geworden sociale constructies zijn, bij uitstek politieke, die het collectieve bewustzijn — nou ja, het collectieve onderbewustzijn — hebben gevormd door voorstellingen op te zetten van een situatie die volledig losstaat van de werkelijkheid. Deze voorstellingen zijn voortdurend gevoed in een zichzelf bevestigende media-politieke lus, waarvan we ons nog steeds afvragen hoe die rond en rond kan blijven gaan zonder ons duizelig en ziek te maken.

Wie gelooft nog in hun waarheid van de dag die een paar weken later wordt tegengesproken? Terwijl zij ons bijvoorbeeld het reddingsvaccin beloofden, en deze injectie tot niets in staat blijkt te zijn, behalve het doden en ziek maken van degenen die voor het grootste deel werden geïnjecteerd, sterk aangemoedigd door de Staat om te ontsnappen aan de omstandigheden die de Staat zelf had ingesteld. Ze zien hun tegenstrijdigheden niet eens meer, badend in aporie, marionetten van een show die ze verwarren met de werkelijkheid: zo lezen we op de cover van Le Soir, die zijn naam goed draagt en ons in slaap blijft sussen, op woensdag 29 juni, in het hoofdartikel dat  » de nieuwe golf van besmetting was in volle gang » ,  » Dit virus is nu bekend. Met tests, vaccinatie, maskers, voorzichtigheid en gezond verstand weten we hoe we het kunnen afweren, ieder op ons eigen niveau, naar gelang onze mate van kwetsbaarheid.  »

Op dezelfde bladzijde lezen we echter ook « Covid riskeert de sportzomer te bederven « :  » De Italiaan Matteo Berrettini, finalist in 2021, heeft zich maandag moeten terugtrekken uit het toernooi van Wimbledon. Het probleem is covid. De Belgische renner Tim Declercq zal vrijdag niet aan de start van de Tour staan. Om dezelfde reden. Zal de zomer van sport verrot zijn met covid ?  »

Het is nu bekend dat het vaccin geen bescherming biedt tegen Covid, maar belangrijker is dat het de natuurlijke immuniteit vermindert en de gevaccineerden kwetsbaar maakt voor Covid, en dus ziek. Daardoor zijn er meer, maar ook omdat mensen zich testen om op vakantie te gaan, en PCR-tests zien Covid overal.

Zonder de obsessie van de media, zou alles in orde zijn. Hoe goed zou het al in maart 2020 zijn gegaan als de nieuwe wereldorde, via haar regeringsinstanties, geen inperking, uitgaansverboden en bevolkingsafscherming had doorgevoerd, waardoor meer doden waren gevallen dan een ziekte die door therapeutische vrijheid en erkenning van bestaande behandelingen als een kogel zou zijn overgegaan.… Eindelijk, het postkantoor voordat het geprivatiseerd werd! Dus hou je mond criminele media, en ga graven waar het pijn doet. Een bezoek aan de onlangs vernieuwde Kairos website kan u inspireren.

U zult met name de 5 afleveringen van Pierre Lecot zien(1)dat op briljante wijze aantoont, met « hun » cijfers, aangezien dit alleen de cijfers zijn die door de « erkende » agentschappen worden verstrekt, dat er geen sprake is geweest van geen Ook moet worden opgemerkt dat er in 2020 en 2021 een groot aantal sterfgevallen zal zijn, dat de ziekenhuizen nooit overvol zijn geweest en dat er niet meer patiënten zijn geweest dan in andere jaren. En tenslotte, de vierde en fundamentele aflevering van een serie die er negen zal tellen, die laat zien hoe de bijzondere codering van patiënten in ziekenhuizen is opgelegd door de WHO; ziekenhuizen die administratieve fabrieken zijn geworden die Covid-patiënten op papier genereren om het geld binnen te brengen dat essentieel is voor hun voortbestaan, terwijl regeringen al tientallen jaren hun dood programmeren.

Het was een echt systeem dat de pandemie illusie mogelijk maakte. Media-industrieën die een paar persagentschappen kopiëren, in handen van de rijksten, die zeggen wat gezegd moet worden; regeringen de doorgeefluiken van multinationals, bezet door politici die zich weinig gelegen laten liggen aan het algemeen belang, maar meer aan hun salaris en hun toekomst; stervende, kwetsbare en onderbezette ziekenhuizen, bureaucratische structuren geleid door managers in pak en stropdas, ingehuurd om de zorg rendabel te maken, die in Covid de kans zien om geld te verdienen.

Intussen graaien degenen die hun raketten trokken toen de USSR zijn kernkoppen dicht bij zijn grondgebied richtte, land in om dichter bij hun vijand te komen, waarbij zij ongetwijfeld een minderheid van Zweedse en Finse politici omkopen met een voordelige tegenprestatie. Hun Europese handlangers bereiden Europa’s energie- en voedseltekorten voor, terwijl de Amerikaanse schaliegasproducenten dik worden. Oorlog is altijd goed voor de rijken. Ondertussen kondigt het Franse ministerie van Waarheid aan dat het ministerie van « Energietransitie » de kolencentrales weer in gebruik zal nemen.

Voor ons, wezens van spraak, is de werkelijkheid alleen tastbaar door wat we erover zeggen. En die twee kunnen bij elkaar passen als je probeert de feiten samen te voegen en een vorm van waarheid te bouwen. Maar zij die het verhaal vertellen willen niet dat het overeenkomt met de werkelijkheid, als die werkelijkheid hen niet bevalt. Anne-Laure Bonnel leerde dit op de harde manier, toen zij uit Oekraïne terugkeerde met beelden die niet pasten in het verhaal van de massamedia. Uitspraak: veroordeeld en versierd met « extreem rechts ».

Extreem rechts zal ook worden beschuldigd van het in twijfel trekken van het vaccinverbod, van het noemen van de doden en bijwerkingen van hun schandalige promotie voor Big Pharma. Natuurlijk stellen de vakbonden, die geen tegenmacht meer zijn maar een aanhangsel van de werkgevers, de demonstraties die in België plaatsvonden gelijk aan extreem-rechts, alsof de tientallen demonstranten die optrokken fascisten waren. 

[FGTB] Vakbonden zullen altijd nee zeggen tegen extreem-rechts, maar ja tegen regeringen. 

Tegelijkertijd zullen de mediapapegaaien proberen met een laagje vernis te bedekken wat ze op een dag niet meer kunnen verbergen: zo lanceren ze een campagne om vrouwen bewust te maken van hart- en vaatziekten, terwijl ze de vierde dosis voorbereiden. 

In hetzelfde conformisme, zullen zij een kanaal RTBF Oekraïne creëren. 

Een luisteraar merkte op: « Ik heb nog nooit een RTBF Jemen, Syrië of Palestina gezien « . Een show, niets minder. Zo vloog Greta Thunberg naar het Glastonbury Festival om een beroep te doen op het publiek en hen te informeren over de afgrond die wij naderen. We zijn er al Greta, en de feitenkijkers die discussiëren over de waarheidsgetrouwheid van de foto genomen na het festival [Glaston] Zoals gewoonlijk verdrinken ze de vis: het feit dat plastic flessen van dit festival zijn verbannen en het nu een groen label heeft, betekent nog niet dat het schoner is. We hebben het afval van deze wereld verborgen en geëxporteerd. Het beste voorbeeld is de elektrische auto. Tegelijkertijd lanceert de Commissie het « pedo-trapping »-programma, waarin wordt voorgesteld een programma op te zetten om de privé-communicatie van 450 miljoen Europeanen te onderzoeken om na te gaan of deze legaal is in het kader van de onbetwistbare zaak van de bestrijding van pedofilie. De strijd tegen wat? Hoewel België, het gastland van de netwerken, ook gastheer is van de instellingen, willen zij ons doen geloven dat zij zullen strijden tegen… Toon!

De leiders zijn niet gek geworden, de tijden laten alleen zien wat ze al waren. Maar waar gaan we heen? De Belgische Kamer van volksvertegenwoordigers wordt dus verzocht zich uit te spreken over het wetsontwerp  » betreffende de verplichte vaccinatie van beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg tegen Covid-19 « Dit is het geval met de huidige minister van Volksgezondheid, Vandenbroucke, die ofwel in de gevangenis ofwel in een Ephad zou moeten zitten, hoewel dat vaak hetzelfde is. Het wetsvoorstel is reeds goedgekeurd door de Commissie volksgezondheid.

Zij die in een vorm van dagelijks ritueel rechtstreeks uit de machinehersenen van McKinsey werden bejubeld, zullen nu zonder waarschuwing worden ontslagen als zij weigeren zich te schikken. Stelt u zich voor: gedwongen worden een product in te spuiten waarvan de samenstelling onbekend is voor een ziekte waarvan de ernst is verzonnen, en die, als zij weigeren, zullen worden geschorst? Zijn jullie gek geworden om niet op te staan en in opstand te komen tegen deze geplande verkrachting? Tenslotte, op het balkon zitten met een biertje in de hand, met muziek op de achtergrond, blij dat je leeft, past bij degenen die beslissen, en het is gemakkelijker dan tegen hen in opstand te komen. Tenslotte zijn er gelukkig nog mensen voor wie moed en verzet iets betekenen.

« Ik heb 99 jaar « jeugd », niet geprikt en niet bang »

Het zal een lachertje worden, zelfs voor de weinige leden van het Europees Parlement die de vragen stellen die de Europese Commissie liever niet hoort. 

Deze houten taal geeft ons de indruk dat wij tegen machines praten, dat wij geen mens meer voor ons hebben, maar een ding dat niet eens heeft geluisterd naar wat wij hebben gezegd.

Ondertussen stelt de staat zijn telecommarkt open en vult de schatkist. Wel, de Staat vult de schatkist… wel, hij neemt beslissingen die de schatkist van de telecombedrijven zullen vullen, laat ons niet misleiden: zij weten dat de jackpot hen wacht. En zoals gewoonlijk zijn zij het die beslissen en een nieuwe technologie invoeren, nutteloos natuurlijk, behalve voor hun project van totale digitalisering van ons leven en beheersing van de bevolking, met een uitweg uit de risico’s voor de natuur en onze gezondheid. Weg met het leven!

Tenslotte, als het op zaken doen aankomt, doet gezondheid er niet toe. Alexander De Croo kan zelfs praten met Chinese dissidenten van de Nieuwe Federale Staat China (NFSC), die uitdrukkelijk tegen de Covid-injectie zijn en waarvan de oprichter, Guo Wengui, zegt dat « de ramp met het vaccin op komst is ». Als het naar geld ruikt, zijn de vijanden van onze vijanden onze vrienden. En coherentie, met Alexander De Croo, of zijn trawanten, is variabele geometrie, dus onbestaande. De zoon . Herman kan mij naar aanleiding van een vraag op een persconferentie vertellen dat de Covid-injecties zich niet in de experimentele fase bevinden en zijn collega’s van Univercells, voorheen van GSK, voor zijn neus het tegendeel laten beweren bij de inhuldiging van een productielijn voor vaccins in de streek van Charleroi.

Luister deze vakantie eindelijk eens naar ons zonder ons te zien, met onze podcasts.

En vooral, lees ons laatste nummer, Kairos 55.

Om de originele video te zien: https://www.kairospresse.be/kairos-hebdo-n9/

Espace membre

Leden