INTERVIEW MET NICOLAS ULLENS (1/4): RUSSISCHE VERTAKKINGEN IN BELGIË (DEEL 1)

Nicolas Ullens, voormalig agent van de Staatsveiligheid, gaat, na in september 2019 de massale corruptie van bepaalde Belgische politici aan de kaak te hebben gesteld, met Didier Reynders in de hoofdrol, met ons dieper in op bepaalde kwesties (in 4 afleveringen). In deze eerste video (in twee delen), die volgt op het eerste interview dat hij ons gaf(https://youtu.be/vSMbR0LP3tY), concentreert hij zich op de penetratie van de Russische maffia in de Belgische politiek, en de implicaties daarvan.

Deze getuigenis is, ook al is men het niet eens met alle geopolitieke analyses die worden gemaakt (zoals de verantwoordelijkheden in de « Skripal »-affaire), zeer interessant, omdat het in ieder geval helpt na te denken over het functioneren van onze landen in het licht van buitenlandse invloed en maffia-implicaties.

Kairos, een tweemaandelijkse krant en nieuwswebsite, kan zijn onderzoeks- en reflectiewerk alleen uitvoeren omdat de lezers besluiten het te steunen. Help ons om door te gaan, de toekomst van de vrije pers hangt van u af, meer dan ooit, abonneer u, doe een donatie: http://www.kairospresse.be/abonnement

Espace membre

Leden