« False Start: Herovering van de Geboorte

Een aanzienlijk aantal vrouwen komt getraumatiseerd uit het kraambed.
Zijn wij nog steeds in een gezondheidsstelsel of liever in een industrie waar alle vrouwen en baby’s zonder onderscheid aan hetzelfde protocol worden onderworpen en waar een vroedvrouw niet rendabel is als zij de tijd neemt voor haar patiënt? Ema Krusi leidt ons langs het pad van bevrijding van angst en verslaving, zodat vrouwen weer vertrouwen krijgen in hun vermogen om hun baby’s ter wereld te brengen.
Worden de machines en medicijnen die oorspronkelijk bedoeld waren om hen te helpen niet onevenredig gebruikt en veroorzaken ze geen schadelijke effecten, niet alleen voor de vrouw maar ook voor de baby? Hebben we geen problemen gecreëerd om ze beter te kunnen « oplossen »? Wat is er gebeurd met de plaats van vrouwen, mannen en verzorgers?
Om valse overtuigingen te overwinnen, legt Ema Krusi de opties uit die beschikbaar zijn voor vrouwen die met kennis van zaken toegang willen krijgen tot hun macht en mannen hun volledige plaats willen laten innemen tijdens deze wonderbaarlijke daad van bevalling.

ONLINE GEBOORTEVOORBEREIDING

ZIJN BOEK

Espace membre

Leden