De waanzinnigen zijn niet te stoppen

Afbeelding Pixabay

De paradox is deze: om te beseffen dat men gemanipuleerd is, moet men weinig manipuleerbaar zijn. Aporia waaruit men alleen kan ontsnappen door elektroshocks.

Dus niets te verwachten:

- van de massamedia, zelfs de journalisten die zich achter hun kredieten en andere verplichtingen verschuilen; het is te laat. Zwijgen is crimineel!

- van de artsen, ijverige collaborateurs van een systeem die dit pas zouden kunnen realiseren (of tenminste gedwongen zouden worden de matrix.… te verlaten) als het « Reich » was gevallen;

- van ouders die hun kind tot vaccinatie hebben gedwongen, en daarmee ergens tot levensbeperking of tot de dood;

- van politici, corrupt, zelfs « minder » dan anderen, en moorddadig.

- van de burgers die nog steeds gehoorzamen, ook al zijn de bevelen verdwenen, en die het spel van verdeling spelen. Zoals Slobodan Despot het zo goed verwoordde in het tijdschrift Antipresse: « Ze zijn gehecht aan deze disfunctionele nomenklatura als een tweezitsparaglider-klant aan zijn instructeur die midden in de vlucht een hartaanval krijgt », dus ze zullen met hen ten onder gaan. 

Focus op degenen die nog te bereiken zijn. Werk met authentieke mensen die bereid zijn de wereld waarin zij nog hun voordelen vinden, te verliezen om de vreugde van het leven te vinden.

Zoek manieren om het woord te verspreiden op een subversieve, guerrillamedia-manier.

Volhouden, en voor degenen die nog steeds denken dat de eerste bevingen toevallig waren, besef dat er een vóór en na Covid zal zijn in de geschiedenis, zoals er een vóór Jezus Christus was.

Terwijl sommigen dromen van het onwaarschijnlijke ontwaken van hen die al een lijkwade over hun geest hebben gelegd, is Alexander De Croo in Davos in gesprek met de baas van Black Rock…

Gelukkig Nieuwjaar 2023!

Espace membre

Leden