5G in het Europees Parlement: toen technofielen deden alsof ze debatteerden…

In de gesloten wereld van het Parlement, beschermd tegen de realiteit 10 december 2019 organiseert het Bulgaarse parlementslid Ivo Hristov een rondetafeldiscussie, getiteld « De uitrol van 5G in de EU — kansen en uitdagingen ». Onder de sprekers was de enige tegenstander van 5G Paul Lannoye, voorzitter van GRAPPE en columnist voor KAIROS. De vier anderen? Samuel Stolston, moderator, digitaal redacteur’ bij Euractiv, expert in 5G netwerk; Jeremy Godfrey, Directeur van de Europese regelgevende instanties voor communicatie (Berec), die onder meer tot taak heeft het bevorderen van diensten, ter ondersteuning van een digitale economie en 5G mogelijk te maken; Marc Vancoppenolle, hoofd van het van overheidsrelaties bij Nokia België; Lazlo Toth, Directeur Overheidsbeleid bij GSMA Europe, die de van de wereldwijde mobiele communicatie-industrie; Vladimir Poulkov, hoofd van Intelligent Communications Infrastructures O&O‑laboratorium, Sofia Tech Park, Bulgarije; George Oikonomou, ingenieur in het 5G-team bij VMware. Het lijkt op een grap, maar het is geen grap, maar het meest ongelooflijke is dat we We spelen nog steeds dit spel van dwazen. 

Wij bieden hier Vladimir Pulkov’s antwoord op de vraag journalist Alexandre Penasse, die perfect illustreert religieuze fataliteit van hun discours, en de omerta rond hun interesse in de technologieën te verdedigen waar we niet om gevraagd hebben. 

Meer informatie op www.kairopresse.be

STEUN DE VRIJE PERS, de enige die vindt dat u het recht heeft om om eerlijke, onbevooroordeelde en essentiële informatie te ontvangen voor deze wereld denken, en hem veranderen — https://www.kairospresse.be/abonnement

Espace membre

Leden