Elders gezien

« Elders gezien » zijn artikelen en video’s die gepubliceerd zijn op andere sites waarmee wij ons verbonden voelen, of niet.
De Kairos redactie selecteert er een aantal per week, uit de mainstream media of anderen, om u te verlichten, te verbazen, te laten springen… Of, scherp je kritisch denken aan. 

The Origins | The writing odyssey (1/3)

Lees meer  »

Ontwikkelingen & Gevolgen van de Oorlog in Oekraïne (Rusland, Wit-Rusland, NAVO…)

Lees meer  »

Oorlog in Oekraïne: een Franse zakenman reageert (Gilles Remy)

Gilles Remy is een internationaal zakenman, met name in de post-Sovjet-landen waar hij sedert verscheidene jaren economische betrekkingen onderhoudt namens de Franse belangen. Vandaag spreekt hij over zijn visie op de oorlog in Oekraïne die sinds 24 februari aan de gang is. Oekraïne, de bron van alle misverstanden aan zowel Russische als Westerse zijde.

Lees meer  »

Marteling in Oekraïne. Interview met Laurent Brayard. 03.05.2022.

Lees meer  »

Potentiële hongersnood in zicht. Wat als het georganiseerd was?

Lees meer  »

Voedseltekorten, een oorlog op komst?

Wereldhongersnood: het nieuwe wapen van de globalisten?
Zal de volgende oorlog… voedsel zijn? Waarom zijn er lege of bijna lege schappen in supermarkten? Meer bloem, olie, suiker, pasta? Wat is er precies aan de hand? Waarom maakt Emmanuel Macron, waarom maken de Verenigde Naties de bevolking ongerust door te spreken over een komende crisis … « zonder precedent »? Deze 40 minuten durende documentaire stelt de vragen die iedereen heeft en probeert antwoorden te vinden. U hoort van boeren, supermarkteigenaren, economen en analisten.
Citizen Light’s nieuwe exclusieve onderzoek.

Een documentaire van Armel Joubert des Ouches

Lees meer  »

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Log in.