Vus Ailleurs

8 miljardairs bezitten 90% van de media

De reactie van Cyril Hanouna op het optreden van Vincent Bolloré in Afrika is tekenend voor deze plaag. Er is een klacht ingediend. Bekijk de persconferentie van ons parlementslid Louis Boyard.

COVID UPDATE: Wat is de waarheid?

COVID UPDATE: Wat is de waarheid?

« De COVID-19 pandemie is een van de meest gemanipuleerde gebeurtenissen op het gebied van infectieziekten in de geschiedenis, gekenmerkt door officiële leugens in een eindeloze stroom onder leiding van overheidsbureaucratieën, medische verenigingen, medische raden, de media en internationale agentschappen. [3,6,57] We hebben een lange lijst gezien van ongekende inbraken in de medische praktijk, waaronder aanvallen op medische deskundigen, de vernietiging van medische carrières van artsen die weigeren deel te nemen aan de moord op hun patiënten, en massale regulering van de gezondheidszorg, geleid door ongekwalificeerde personen met enorme rijkdom, macht en invloed. »

(…)

Bio-ethiek, ben je daar?

De moleculaire biologie heeft de laatste decennia adembenemende perspectieven geopend: het is nu mogelijk de genetische samenstelling van een embryo te wijzigen. Door het te corrigeren voor zijn eigen bestwil, zeggen sommige onderzoekers Anderen stellen dat dit zou kunnen leiden tot het ontstaan van een aangepaste menselijke markt. Hoe het publiek te informeren en grenzen te stellen aan deze praktijken ?

https://www.monde-diplomatique.fr/2022/10/TESTART/65153

Verzoekschrift
Nieuwe GGO’s


De biotechlobby wil nieuwe GGO’s dereguleren. De raadpleging van de Commissie van april tot juni 2022 was gebaseerd op een bevooroordeelde vragenlijst die niet erg toegankelijk was voor het grote publiek. Laat uw stem horen op nationaal en Europees niveau door de petitie te ondertekenen!

https://www.natpro.be/nouveaux-ogm-non-aux-ogm-caches-petition‑2/

Iraniërs schrijven hun geschiedenis

Als de video van Stralen over Iran, onlangs gedeeld in onze rubriek « Vu ailleurs », opende een perspectief, maar het plaatste zich ook en vooral in het gebruikelijke discours van het Westen en rook, naast de opmerkelijke strijd van vrouwen, de uitvoering van een bekend proces van destabilisatie van een land en een regime. Wanneer de Iraanse socioloog, directeur onderzoek, geïnterviewd door Blast, uitlegt wat hij moet denken van alles wat er gebeurt in Iran, een land « dat het lef heeft toenadering te zoeken tot Rusland en China, Hezbollah steunt en de Syriërs in oorlog houdt », enz. doet dat vreemd genoeg denken aan de Maïdan en de revoluties van kleur, die van buitenaf worden gestuurd. Het artikel van Michèle Janss in Investigaction laat deze dimensie niet buiten beschouwing en stelt de essentiële vraag: geeft het Westen echt iets om het Iraanse volk? 

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration

Espace membre

Leden